پنجشنبه


پنجشنبه، 27 اسفند ماه 1388 برابر با 2010 Thursday 18 March
اوباما خواستار "مجازاتهای تهاجمی" علیه حکومت تهران شد
رادیو فرانسه: رئیس جمهوری آمریکا خواستار "مجازات های تهاجمی" علیه جمهوری اسلامی ایران شد تا هم از دسترسی این دولت به سلاح اتمی جلوگیری کند و هم مانع مسابقۀ تسلیحات اتمی در منطقه شود. باراک اوباما تأکید کرد که موافقت جامعۀ بین المللی را برای منزوی کردن حکومت تهران به دست آورده است.
باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا خواستار "مجازات های تهاجمی" علیه جمهوری اسلامی ایران شد تا هم از دسترسی این کشور به سلاح اتمی جلوگیری کند و هم مانع مسابقۀ تسلیحات اتمی در منطقه شود. رئیس جمهوری آمریکا در ادامه افزود که "موافقت جامعۀ بین المللی را برای منزوی کردن" رژیم اسلامی تهران به دست آورده است. او که این سخنان را در مصاحبه با شبکۀ تلویزیونی "فاکس نیوز" ایراد می کرد، در جای دیگری از اظهاراتش افزود : "همانطور که می بینیم، دغدغۀ بیشتر حکومت اسلامی ایران جلوگیری از دستیابی مردم این کشور به حقوق انسانی و دموکراتیک خود است تا حل مسألۀ اتمی خود از راه دیپلماتیک."رئیس جمهوری آمریکا در این مصاحبه متذکر شد که اولویت حکومت وی بازداشتن دولت ایران از توسعۀ فن شناسی اتمی نظامی است.او تأکید کرد : "اگر چه این مسأله ایست دشوار، اما مسأله ایست که باید آن را حل کنیم. زیرا، اگر ایران به سلاح اتمی دست یابد، به طور بالقوه شاهد مسابقۀ تسلیحات اتمی در خاورمیانه خواهیم بود که شدیداً برای منافع آمریکا در زمینۀ امنیت ملی زیان آورد است."
همزمان با سخنان رئیس جمهوری آمریکا، مدیر سیاسی وزارت امور خارجۀ این کشور، ویلیام برنز، بر اضطراری بودن مواجهه با برنامۀ اتمی ایران از نظر واشنگتن تأکید کرد و گفت که رویکرد روسیه در قبال پروندۀ اتمی ایران رضایت بخش است. ویلیام برنز که این سخنان را در مصاحبه با روزنامه نگاران و به هنگام همراهی کردن وزیر خارجۀ آمریکا، هیلاری کلینتون، به روسیه ایراد می کرد، همچنین گفت که "وقت آن رسیده که پی آمدهای رفتار تهران نشان داده شود." یک مقام دیگر دولت آمریکا که نخواسته نامش شود گفته است که "زمینۀ تفاهم میان آمریکا و روسیه بر سر ایران رو به گسترش است و دو کشور به طور مؤثر با یکدیگر همکاری می کنند." همین منبع افزوده است : اگر چه جستجوی مجازات های جدید بین المللی علیه تهران روندی پیچیده است، اما دو کشور آمریکا و روسیه در وضع و اعمال آنها منافعی مشترک دارند.

هیچ نظری موجود نیست: