دوشنبه


وی گفت که با وجود عدم دسترسی به امکانات گسترده رسانه ای، اگر موضوعی از این قبیل وجود داشته باشد، قطعا آن را به اطلاع مردم خواهد رساند و از دست اندرکاران رسانه های اینترنتی خواست تا از امکانات فضای مجازی برای اطلاع رسانی استفاده کنند.
او گفت که در این معنی از وحدت ملی، "تا هنگامی که مساله بحران و مشکل در کشور قبول نشود، تا هنگامی که اکثریت مردم اغتشاگر نامیده شوند، تا موقعی که مردم به حساب نیایند و منحرف نامیده شوند و تا موقعی که حق مردم برای تعیین سرنوشتشان قبول نشود، راه حل جامعی برای این مشکل پیدا نخواهد شد."
آقای موسوی گفت که مردم همه باهم هستند، حتی کسانی که نظرات متفاوتی دارند و افزود که تفکیک هایی از این دست را دیگران برای مردم قایل می شوند.
وی تاکید کرد که هر کس راه حلی را در چارچوب ایجاد وحدت ملی پیشنهاد می کند باید به مردم و خواست قانون اساسی در رعایت حق حاکمیت مردم احترام بگذارد.
میرحسین موسوی در بخش های دیگری از این مصاحبه "راه سبز امید" را حرکتی عمومی توصیف کرد که هدف آن، رسیدن به اهداف و آرمان ها و تحقق خواست و استیفای حقوق مردم است و افزود که به همین دلیل، راه اندازی این حرکت در شرایط کنونی مناسب تر از تشکیل حزب و جبهه سیاسی بوده است هرچند نباید اهمیت احزاب و تشکل ها را نادیده گرفت.
آقای موسوی گفت که راه سبز امید براساس تجربه دوره مبارزات انتخاباتی و مفهوم هر فرد یک ستاد ایجاد شده و شرایطی را فراهم می آورد تا هرکس در حد امکانات خود، چه به عنوان یک فرد، چه در خانواده، چه در گروه های کوچک و بزرگ، به پیشبرد هدف های آن کمک کند.
به گفته میرحسین موسوی، در فضای بعد از انتخابات، خلاقیت ها به شکلی بی سابقه و استثنایی شکوفا شده و در این زمینه به خلق سرودها، نقاشی و کاریکاتور اشاره کرد و افزود آنچه که بروز کرده در داخل حزب یا تشکل سیاسی صورت نگرفته بلکه مردم تک تک، در گروه های دو نفره یا بیشتر، و در همه جا، چه داخل و چه خارج از کشور، در این زمینه موثر بوده اند.
وی گفت که حرکت کنونی متعلق به یک حزب و گروه خاص نیست بلکه آمیخته با آرمان ها و آمال همه مردم است و تبدیل به یک راه زندگی شده و به همین دلیل هم متوقف شدنی نیست و تداوم دارد.
مصاحبه میرحسین موسوی در حالی انتشار می یابد که در هفته های اخیر، برخی رسانه های داخلی از تلاش برخی شخصیت های سیاسی و مذهبی برای حل بحران سیاسی کنونی از راه توافق جناح های مختلف در جمهوری اسلامی خبر داده اند.
از جمله آیت الله ناصر مکارم شیرازی، از مراجع تقلید شیعه در قم، حدود سه هفته پیش خواستار تشکیل هیأتی برای میانجی گری بین جناح های مختلف سیاسی در ایران شد و اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس مجلس خبرگان رهبری ایران، نیز در سخنانی در اجلاس مجلس خبرگان گفت که "گروهی از افراد خیرخواه در حال تنظیم طرح و مجموعه ای هستند که بتوان با محوریت کلام رهبری و بزرگان برای برون رفت از وضعیت فعلی اقدام کرد

هیچ نظری موجود نیست: